Privacy & Cookies Policy 

Privacy & Cookies Policy [ENG]

Our business respects the right to privacy and acknowledges the importance of protecting personal information. That is why we ensure your privacy and protect your personal data. Our intended objective is to be transparent as regards the processing of your personal data. In this context, we adhere to this policy that defines how we process and protect your data while you are browsing our website, www.elivihotels.com. We use all personal data you provide us in accordance with the General Data Protection Regulation (EU 2016/679) and the applicable personal data protection laws, for the purposes set out in this policy.

 

  1.   Who is responsible for the collection, handling and processing your personal data?

As the data controller, societe anonyme “MY ITHAKI RESTAURNAT” is responsible for the processing of your personal data via the website “myithakiskiathos.gr” and for the security of your data under the applicable personal data protection laws.

 

DETAILS OF DATA CONTROLLER

Corporate Name: “MY ITHAKI RESTAURNAT”

Address: Megali Ammos, Skiathos, Greece, 37002

T.I.N.:”------------”

Telephone: +30 2427 029414, +30 6970 874493

Email: [email protected]

Tax Office: “--------”

 

  1.   What personal data do we collect? 
  2. Personal Data

 

The following table presents the personal data our company collects through its website, depending on the type of each user’s activity.

 

Online Reservation

Reservation information might include: name, surname, email, telephone number, country, address, city, PC, flight number, flight airport, arrival time, table type references, number of persons, dietary preferences, reservation history.

 

Website browsing

Technical Data: IP address, login details, browser type and version, time zone and location, types and versions of additional browsers, operating system and platform and other technology on the devices used to access the website.

 

Contact

Contact Data: name and email.

Marketing Data:include your preferences for receiving promotional material from us.

 

Use of “Cookies”

Cookie ID, IP Address, Website user browsing history and behaviour.

 

  1. Sensitive Personal Data

 

Through its website, our company does not ask you to disclose sensitive personal data, i.e. data that reveals your racial or ethnic origin, political opinions, religious or philosophical beliefs or trade union membership, as well as genetic data, biometric data or data concerning your health or sex life or sexual orientation.

 

  1. Data of Children

 

Our website and services are aimed exclusively at adults (i.e. people aged 18 or more). Our company does not seek and does not receive (at least in its knowledge) personal data directly from minors. However, since it is impossible to always check the age of the persons entering or using the website, we recommend that the parents and guardians of minors contact us if they note any unauthorised disclosure of data by minors for whom they are responsible, in order for them to exercise their rights, such as the right to erasure. Therefore, if you are a minor, do not use or provide any information on this website and do not provide any information about yourself to us. If we note that we have collected or received personal data from a minor, we will delete this information immediately. If you believe that we may have information originating from or concerning a minor, please contact us.

 

  1.   Why do we process your personal data?

Your personal data is processed by our company in the framework of legitimate purposes and provided that the law permits it. Specifically, we process your personal data:

 

For the performance of a contract or in order to take steps prior to entering into a contract,

For complying with our legal obligations,

For pursuing our legitimate interests or the interests of third parties, provided that your interests and fundamental rights do not override our own interests.

When you have given us your explicit consent to the processing.

Our company relies on your explicit consent as the legal basis for processing your personal data only for sending updates and promotional material and for using certain cookies (see Cookies Policy). In these cases, you always have the right to withdraw your consent at any time, by contacting us. Where your consent is the sole legal basis for the processing of personal data, we will stop the processing following its withdrawal.

 

  1.   How long do we store your data for?

We retain your data for no longer than is necessary for the purposes for which the personal data are collected. To determine the necessary retention period of your personal data, we check the purposes for which we process your data, the ability to fulfil these purposes with other, less restrictive means, our applicable legal obligations, the quantity, nature and sensitivity of the data, as well as the potential risk of harm from their unauthorised use or disclosure. Different retention periods apply for different types of personal data. However, the maximum retention period of your personal data is twenty (20) years. For more details on the retention periods for each category of personal data, please contact us.

 

  1.   Who has access to your personal data?

In order to better serve you and ensure the uninterrupted provision of our services, we reserve the right to share some of your personal data with our partners who provide us with support services or help us promote our services. These third-party partners are (natural or legal) persons that process your personal data on our behalf. Our partners include the website and social media managing staff, as well as the advertisers who is responsible for our advertising campaigns. Our partners are not to using your personal information for other purpose than the one pursued and to implement appropriate technical and organisational measures for data safety, always in compliance with the applicable personal data protection legislation.

 

We will never transfer, sell, lease or exchange your personal data to other companies or organisations for marketing purposes.

 

It is possible that we may disclose your data to state organisations, regulatory bodies, law enforcement authorities, courts, banking institutions, but only when it is necessary, specifically:

 

to ensure compliance with our legal obligations.

to exercise our legal rights.

to prevent, identify, investigate crimes or prosecute offenders.

Note that in case of a change in our company (e.g. acquisition or merger with another company), the new owners have the right to use your personal data in the same manner as set out in this privacy statement.

 

  1.   Do we transfer your data to non EU countries?

Our company does not transfer the personal data it collects via its website to non EU or non EEA countries.

 

  1.   How do we protect your data?

We implement appropriate technical and organisational measures to ensure your personal data is always protected and safe, preventing any accidental loss, change, disclosure, use or access thereof in an unauthorised manner. Our safety measures include data encryption, regular cyber-safety assessments by all service providers who may handle your personal data, safety audits protecting our overall technical infrastructure against external attacks and unauthorised access and internal policies setting out the method that ensures your personal data protection and the training of our employees. Our company has adopted a policy and procedures for addressing personal data breach incidents, ensuring that you and the supervisory authority are immediately notified, when required by law.

 

  1.   What are your rights?

Right to access:you have the right to access your personal data. By applying for access, you can be informed of the purposes of the processing, the categories of personal data concerned, the recipients to whom your data have been or will be disclosed, its retention period, the existence of your right to rectification or erasure of data or restriction of processing or to object to processing, information on the origin of data and the existence of automated decision making, including profiling, and meaningful information about the logic involved.

Right to rectification: You have the right to obtain the rectification of inaccurate data and to complete incomplete personal data.

Right to erasure (“right to be forgotten”): when you no longer wish your personal data to be processed and kept, you have the right to obtain its erasure, provided that the data is not kept for a specific lawful and stated purpose.

Right of restriction of processing: You have the right to obtain restriction of processing of your data, when specific reasons are applied (e.d. if you contest our legitimate interest or if your personal data is incorrect or if you think that the processing is unlawful or if we no longer need your data).

Right to portability: you have the right to receive a copy or obtain to transmit your data, in a machine – readable format, to another controller, if you wish to. This right includes only the personal data you have provided us yourself.

Right to object to the processing under legal interest: You have the right to object, at any time, to the processing of your personal data that is based on our legitimate interest. We will no longer process your personal data, unless we can demonstrate compelling legitimate grounds for the processing that override your interests and rights or we have legal claims.

Right to object to direct marketing: You have the right to object to direct marketing, including profiling made for direct marketing purposes. You have the option to opt out from direct marketing.

Right to consent withdrawal: in case we have your explicit consent for the processing of your personal data, you have the right to withdraw it at any time. Where your consent is the sole legal basis for the processing, we will stop processing your data following its withdrawal.

  1.   How can you exercise your rights?

If you wish to exercise any of your above rights, contact us using our contact information. You are not required to pay us any fee or charge to exercise any of your rights. However, we reserve the right to charge a reasonable fee, if your request is manifestly unfounded, repeated or excessive. In these cases, we also reserve the right to refuse to comply with your request.

 

In case you exercise any of your rights, our company is required to respond within a period of one (1) month from the submission of your request. If your request is particularly complex or you have submitted a number of requests, we may need more time to respond. In this case, we will inform you.

 

If you think that our company processes your personal data incorrectly, please contact us. You also have the right to lodge a complaint with a supervisory authority. Noted that the Greek supervisory authority is the Hellenic Data Protection Authority, seated in Athens, at 1-3 Kifissias Street, P.C. 11523, www.dpa.gr.

 

  1. Do we use cookies?

Our website uses cookies to collect information in order to allow us to provide you better services and to improve our website functions, as well as our services and promotional activities. For more information, please refer to the  Cookies Policy.

 

Cookies

 

What are cookies and why do we use them?

 

They are small pieces of information stored on computers in order to identify the browser used during web browsing.Device IDs are collected from the available system data, which may include IP addresses, user information (browser version, type and operating system version) or device identifiers, such as Apple IDs for advertisers, Apple IDs for suppliers, Google’s Android IDs, or Google Play Store ad IDs. Cookies and similar technologies can be used to memorize data, such as user IDs and preferences.

 

Using cookies makes it easier for our Website to memorize information about your visit, collecting useful information about your search preferences. So, the search experience will be improved the next time you visit us. In order to provide you with our various services, our business and service providers collect traffic data, IP address, your device software, the type of server you use when navigating, and information on how you use the website (such as the day and time of the connection and disconnection) created during the time you use the website.

 

In addition, cookies help us to see the performance and traffic of our Website, improving its presentation and content, according to the preferences of our visitors.

 

What cookies do we use?

 

Some or all of the cookies described below may be stored in the browser. You can view and manage cookies in the browser (however browsers for mobile devices may not offer this visibility). Our Website may use the following cookies.

 

Absolutely necessary:

The necessary technical cookies are essential for the proper functioning of our Website, they allow you to browse and use its functions.These cookies do not recognize your personal identity.Without these cookies, we cannot offer effective operation of our Website.In addition, these cookies allow our Website to remember your options such as font size to provide improved and personalized features.

 

Performance Cookies

Google analytics:

These cookies collect information about how you use our Website, for example, which pages you visit most often.

These cookies collect aggregate, anonymous information that does not identify a visitor. They are used exclusively to improve the performance of a website.

 

Search Console

These cookies collect aggregate anonymous information about the proper operation and possible errors of our Website, such as whether a user is looking for an older version of it or if some files have been compromised.

 

Don’t want to use cookies?

You can configure the navigation software in such a way that it excludes all cookies or indicates when a cookie is being sent, however some isotope functions or services may not work properly without cookies.

More information on the types of cookies is available at http://www.allaboutcookies.org. If you want to know how to check or remove cookies, you can visit www.AboutCookies.org.

 

  1. Can we amend the privacy policy?

We reserve the right to update or modify this Policy at any time. For this reason, you are required to regularly check this Policy. Its latest edition is always available on our website and replaces all previous editions. In case of any crucial modification to this policy, such as modifications concerning the purpose for which we use your personal data, the identity of the controller or your rights, we will notify you by publishing the modifications on our website.



Contact details

 

If you have any questions regarding the way in which we collect or use your personal data that were not answered here or if you want to exercise your rights regarding your personal data, please contact us by e-mail [email protected]

Πολιτική Εμπιστευτικότητας[EL]

Πολιτική Προστασίας Απορρήτου Και Προσωπικών Δεδομένων

Το εστιατόριο μας σέβεται το δικαίωμα του ατόμου στην ιδιωτική ζωή και αναγνωρίζει τη σημασία της προστασίας των προσωπικών πληροφοριών του. Για το λόγο αυτό διασφαλίζουμε το ιδιωτικό σας απόρρητο και προασπίζουμε τα προσωπικά σας δεδομένα. Επιθυμία και στόχος μας είναι να είμαστε διαφανείς σε σχέση με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Στα πλαίσια αυτά τηρούμε την παρούσα πολιτική που καθορίζει τον τρόπο επεξεργασίας και προστασίας των δεδομένων σας κατά την πλοήγησή σας στον ιστότοπό μας «myithakiskiathos.gr». Όποτε μας παρέχετε τα προσωπικά σας στοιχεία, εμείς τα χρησιμοποιούμε σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (ΕΕ 2016/679) και τους ισχύοντες νόμους περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, για τους σκοπούς που καθορίζονται στην παρούσα πολιτική.

 

 

 

  1.   Ποιος είναι υπεύθυνος για τη συλλογή, διαχείριση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων;

Η επιχείριση με την επωνυμία «MY ITHAKI RESTAURNAT» είναι υπεύθυνη της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων που πραγματοποιείται μέσω του ιστοτόπου «myithakiskiathos.gr» και φέρει την ευθύνη για την ασφάλεια των δεδομένων σας βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ

 

Επωνυμία: «MY ITHAKI RESTAURNAT»

Διεύθυνση: Μεγαλλη Αμμος, Σκιαθος, Ελλαδα, 37002

Α.Φ.Μ.: “-------------”

Τηλέφωνο: +30 2427 029414, +30 6970 874493

Email: [email protected]

Δ.Ο.Υ.: “-----------”

 

  1.   Ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε;

Α. Απλά Προσωπικά Δεδομένα

 

Στον παρακάτω πίνακα σας παρουσιάζουμε τα απλά προσωπικά δεδομένα που συλλέγει η εταιρεία μας μέσω του ιστοτόπου της ανάλογα με το είδος δραστηριότητας στην οποία προβαίνει ο κάθε χρήστης.

 

Επιγραμμική Κράτηση (Online Reservation)

Στοιχεία κράτησης: όνομα, επώνυμο, email, τηλέφωνο, χώρα, διεύθυνση, ώρα άφιξης, προτίμηση σε τύπο τραπεζίου, πλήθος συνοδών, διατροφικές προτιμήσεις, ιστορικό κρατήσεων.

 

Πλοήγηση στην ιστοσελίδα (Browsing)

Τεχνικά Δεδομένα: διεύθυνση πρωτοκόλλου διαδικτύου (IP Address), στοιχεία εισόδου, τύπος και έκδοση του προγράμματος περιήγησης, ζώνη ώρας και τοποθεσία, τύποι και εκδόσεις πρόσθετων προγράμματος περιήγησης, λειτουργικό σύστημα και πλατφόρμα και άλλη τεχνολογία στις συσκευές που χρησιμοποιείται για να προσπελάσει ένα άτομο τον ιστότοπο.

 

Επικοινωνία (Contact)

Δεδομένα Επικοινωνίας: όνομα και email.

Δεδομένα Μάρκετινγκ: περιλαμβάνουν τις προτιμήσεις σας σχετικά με τη λήψη προωθητικού υλικού από εμάς.

 

Χρήση “Cookies”

Διεύθυνση Cookie (Cookie ID), διεύθυνση πρωτοκόλλου διαδικτύου (IP Address), ιστορικό και συμπεριφορά περιήγησης του χρήστη της ιστοσελίδας.

 

 Β. Ευαίσθητα Προσωπικά Δεδομένα

 

Η επιχείριση μας δε ζητάει μέσω του ιστοτόπου της να της γνωστοποιήσετε ευαίσθητα προσωπικά σας δεδομένα, δηλαδή δεδομένα που αποκαλύπτουν τη φυλετική ή εθνοτική σας καταγωγή, τα πολιτικά σας φρονήματα, τις θρησκευτικές ή φιλοσοφικές σας πεποιθήσεις ή τη συμμετοχή σας σε συνδικαλιστική οργάνωση, ή γενετικά και βιομετρικά δεδομένα ή δεδομένα που αφορούν την υγεία σας ή τη σεξουαλική σας ζωή ή τον γενετήσιο προσανατολισμό σας.

 

Γ. Δεδομένα Παιδιών

 

Ο ιστότοπος και οι υπηρεσίες μας απευθύνονται αποκλειστικά σε ενήλικα άτομα (δηλ. άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω). Η εταιρεία μας δεν αναζητεί και δεν λαμβάνει (τουλάχιστον εν γνώσει της) προσωπικά δεδομένα απευθείας από ανηλίκους. Ωστόσο, δεδομένου ότι είναι αδύνατο να ελέγχεται πάντοτε η ηλικία των προσώπων που εισέρχονται ή χρησιμοποιούν τον ιστότοπο, συνιστούμε στους γονείς και κηδεμόνες ανηλίκων να επικοινωνήσουν μαζί μας εάν διαπιστώσουν οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη κοινοποίηση δεδομένων εκ μέρους των ανηλίκων για τους οποίους είναι υπεύθυνοι, προκειμένου να ασκήσουν αντίστοιχα τα δικαιώματα που τους παρέχονται, όπως π.χ. για τη διαγραφή των δεδομένων τους. Συνεπώς, εάν είστε ανήλικοι, μην χρησιμοποιείτε ή παρέχετε καμία πληροφορία σε αυτόν τον ιστότοπο και μην δίνετε καμία πληροφορία για το πρόσωπό σας σε εμάς. Εάν διαπιστώσουμε ότι έχουμε συλλέξει ή λάβει δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα από ανήλικο, θα διαγράψουμε αυτές τις πληροφορίες αμέσως. Εάν θεωρείτε ότι μπορεί να έχουμε πληροφορίες από ή για ένα ανήλικο άτομο, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 

  1.   Γιατί επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα

Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από την επιχείριση μας πραγματοποιείται στα πλαίσια νόμιμων σκοπών και εφόσον ο νόμος μας το επιτρέπει. Συγκεκριμένα, επεξεργαζόμαστε προσωπικές σας πληροφορίες :1 Για την εκτέλεση σύμβασης ή κατά το προπαρασκευαστικό στάδιο με σκοπό τη σύναψη σύμβασης,Ø Για τη συμμόρφωσή μας προς τις νομικές υποχρεώσεις μας,Ø Για την επιδίωξη των εννόμων συμφερόντων μας ή συμφερόντων τρίτων, εφόσον τα συμφέροντα και τα θεμελιώδη δικαιώματά σας δεν υπερισχύουν των δικών μας συμφερόντων.Ø Όταν μας έχετε δώσει τη ρητή συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία. Η εταιρεία μας στηρίζεται στη ρητή συγκατάθεσή σας ως νόμιμη βάση για την επεξεργασία προσωπικών σας δεδομένων μόνο στις περιπτώσεις αποστολής ενημερώσεων και προωθητικού υλικού και για τη χρήση ορισμένων cookies (βλ. Πολιτική Cookies). Στις περιπτώσεις αυτές, έχετε πάντοτε το δικαίωμα να αποσύρετε τη χορηγηθείσα συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, επικοινωνώντας μαζί μας. Όπου η συναίνεσή σας είναι η μόνη νομική βάση για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων, θα σταματήσουμε την επεξεργασία μετά την ανάκλησή της.

 

  1.   Πόσο καιρό κρατάμε τα δεδομένα σας;

Δεν διατηρούμε τα δεδομένα σας για περισσότερο χρόνο από όσο είναι απαραίτητο προκειμένου να εκπληρώσουμε τους σκοπούς για τους οποίους τα συλλέξαμε. Για τον προσδιορισμό της αναγκαίας περιόδου διατήρησης των προσωπικών σας δεδομένων, εξετάζουμε τους σκοπούς για τους οποίους επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας, τη δυνατότητα να εκπληρώσουμε τους σκοπούς αυτούς με άλλα ηπιότερα μέσα, τις ισχύουσες νομικές υποχρεώσεις μας, την ποσότητα, φύση και ευαισθησία των δεδομένων, καθώς και τον πιθανό κίνδυνο πρόκλησης βλάβης από μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή αποκάλυψής τους. Διαφορετικές περίοδοι διατήρησης ισχύουν για διαφορετικούς τύπους προσωπικών δεδομένων. Ωστόσο το μέγιστο χρονικό διάστημα που κρατάμε τα προσωπικά σας δεδομένα είναι τα είκοσι (20) έτη. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις περιόδους διατήρησης κάθε κατηγορίας προσωπικών δεδομένων, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 

  1.   Ποιος έχει πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα;

Με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και την απρόσκοπτη παροχή των υπηρεσιών μας, διατηρούμε το δικαίωμα να μοιραζόμαστε ορισμένα από τα προσωπικά σας δεδομένα με συνεργάτες μας οι οποίοι παρέχουν υπηρεσίες υποστήριξης σε εμάς ή μας βοηθούν στην προώθηση των υπηρεσιών μας. Οι εν λόγω συνεργάτες είναι τρίτα πρόσωπα (φυσικά ή νομικά) και επεξεργάζονται τα προσωπικά σας δεδομένα για λογαριασμό μας. Μεταξύ των συνεργατών μας είναι οι διαχειριστές του ιστότοπο, των social media και το σύστημα online κρατήσεων. καθώς και οι διαφημιστές μας που είναι υπεύθυνοι για τις διαφημιστικές μας καμπάνιες. Οι συνεργάτες μας δεσμεύονται να μην χρησιμοποιούν τις προσωπικές σας πληροφορίες για άλλο σκοπό από τον επιδιωκόμενο, καθώς και να τηρούν τα αναγκαία τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την ασφάλεια των δεδομένων, συμμορφωμένοι πάντοτε προς τις ισχύουσες κάθε φορά νομοθεσίες περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων.

 

Ποτέ δε θα μεταβιβάσουμε, πωλήσουμε, ενοικιάσουμε ή ανταλλάξουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε άλλες εταιρείες ή οργανισμούς για σκοπούς μάρκετινγκ.

 

Υπάρχει πιθανότητα να γνωστοποιήσουμε τα δεδομένα σας σε κυβερνητικούς οργανισμούς, ρυθμιστικούς φορείς, υπηρεσίες επιβολής του νόμου, δικαστήρια, τραπεζικά ιδρύματα, μόνο όμως σε περιπτώσεις που οφείλουμε να το πράξουμε και συγκεκριμένα:

 

για να συμμορφωθούμε με τις νομικές μας υποχρεώσεις.

για να ασκήσουμε τα νόμιμα δικαιώματά μας.

για την πρόληψη, τον εντοπισμό, τη διερεύνηση εγκλημάτων ή τη δίωξη παραβατών.Σημειώνεται ότι σε περίπτωση που υπάρξει αλλαγή στην εταιρεία μας (π.χ. εξαγορά ή συγχώνευση με άλλη εταιρεία), οι νέοι ιδιοκτήτες έχουν το δικαίωμα να χρησιμοποιούν τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα με τον ίδιο τρόπο που ορίζεται στην παρούσα δήλωση απορρήτου.

  1.   Διαβιβάζουμε τα δεδομένα σας εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης;

Η εταιρία μας δε διαβιβάζει τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγει μέσω του ιστοτόπου της σε χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε) ή του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ε.Ο.Χ.).

 

  1.   Πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σας;

Εφαρμόζουμε κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για να διασφαλίσουμε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα είναι πάντα προστατευμένα και ασφαλή, αποτρέποντας τυχόν ακούσια απώλεια, μεταβολή, αποκάλυψη, χρήση ή προσπέλασή τους με μη εξουσιοδοτημένο τρόπο. Τα μέτρα ασφαλείας μας περιλαμβάνουν κρυπτογράφηση δεδομένων, τακτικές αξιολογήσεις ασφάλειας του κυβερνοχώρου από όλους τους παρόχους υπηρεσιών που μπορεί να χειρίζονται τα προσωπικά σας δεδομένα, ελέγχους ασφαλείας που προστατεύουν ολόκληρη την τεχνολογική υποδομή μας από εξωτερική επίθεση και μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, και εσωτερικές πολιτικές που καθορίζουν τον τρόπο διασφάλισης της προστασίας των δεδομένων σας και την εκπαίδευση των υπαλλήλων μας. Η εταιρεία μας έχει υιοθετήσει πολιτική και διαδικασίες για την αντιμετώπιση περιστατικού παραβίασης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, ώστε να υπάρχει άμεση ειδοποίηση τόσο της αρμόδιας εποπτικής αρχής όσο και δικής σας, στις περιπτώσεις που το επιτάσσει ο νόμος.

 

  1.   Ποια είναι τα δικαιώματά σας;

Δικαίωμα πρόσβασης: έχετε το δικαίωμα να αποκτήσετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα. Με την αίτηση πρόσβασης μπορείτε να πληροφορηθείτε για τους σκοπούς της επεξεργασίας, τις σχετικές κατηγορίες προσωπικών δεδομένων, τους αποδέκτες στους οποίους κοινοποιήθηκαν ή πρόκειται να κοινοποιηθούν τα δεδομένα σας, το χρονικό διάστημα για το οποίο αυτά αποθηκεύονται, την ύπαρξη δικαιώματος για διόρθωση ή διαγραφή δεδομένων ή περιορισμό της επεξεργασίας τους ή δικαιώματος εναντίωσης στην επεξεργασία, πληροφορίες για την προέλευση των δεδομένων και την ύπαρξη αυτοματοποιημένης λήψης αποφάσεων, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ και πληροφορίες σχετικά με τη λογική που ακολουθείται.

Δικαίωμα διόρθωσης: Έχετε το δικαίωμα να απαιτήσετε τη διόρθωση ανακριβών δεδομένων, καθώς και τη συμπλήρωση ελλιπών δεδομένων που σας αφορούν.

Δικαίωμα διαγραφής (“δικαίωμα στη λήθη”): όταν δεν επιθυμείτε πλέον την επεξεργασία και διατήρηση των προσωπικών σας δεδομένων, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη διαγραφή τους, υπό την προϋπόθεση ότι τα δεδομένα δεν τηρούνται για κάποιο συγκεκριμένο νόμιμο και δηλωμένο σκοπό.

Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας: Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τον περιορισμό της επεξεργασίας των δεδομένων σας όταν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος προς τούτο (π.χ. αν έχετε αντιρρήσεις για το έννομο συμφέρον μας ή αν τα προσωπικά σας δεδομένα είναι εσφαλμένα ή αν νομίζετε ότι η επεξεργασία είναι παράνομη ή εάν δεν τα χρειαζόμαστε πλέον).Ø

Δικαίωμα φορητότητας: δικαιούστε να λάβετε αντίγραφο ή να ζητήσετε τη μεταφορά των δεδομένων σας, σε μηχαναγνώσιμη μορφή, από εμάς σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας, εφόσον το επιθυμείτε. Το εν λόγω δικαίωμα περιλαμβάνει μόνο τα προσωπικά δεδομένα που οι ίδιοι μας δώσατε.

Δικαίωμα εναντίωσης κατά της επεξεργασίας βάσει εννόμου συμφέροντος: Έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε ανά πάσα στιγμή στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων που βασίζεται στο έννομο συμφέρον μας. Δεν θα συνεχίσουμε να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, εκτός αν μπορούμε να αποδείξουμε νόμιμους λόγους για την επεξεργασία που υπερισχύουν των συμφερόντων και δικαιωμάτων σας ή υπάρχουν νόμιμες αξιώσεις μας.

Δικαίωμα εναντίωσης κατά της απευθείας εμπορικής προώθησης: Έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην απευθείας εμπορική προώθηση, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ που γίνεται για άμεσους εμπορικούς σκοπούς. Έχετε την επιλογή να εξαιρεθείτε από το άμεσο μάρκετινγκ.

Δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσης: σε περίπτωση έχουμε λάβει τη ρητή συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των δεδομένων σας, έχετε το δικαίωμα να την ανακαλέσετε ανά πάσα στιγμή. Όπου η συγκατάθεσή σας είναι η μόνη νομική βάση για την επεξεργασία, θα σταματήσουμε να επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας μετά την ανάκλησή της.

 

  1.   Πώς μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας;

Εάν επιθυμείτε να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα παραπάνω δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας μας. Δεν απαιτείται να καταβάλλετε κάποια αμοιβή ή τέλος σε εμάς για να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα δικαιώματά σας. Ωστόσο, διατηρούμε το δικαίωμα να χρεώνουμε εύλογη αμοιβή αν η αίτηση σας είναι ολοφάνερα αβάσιμη, επαναλαμβανόμενη ή καταχρηστική. Σε αυτές τις περιπτώσεις, διατηρούμε επίσης το δικαίωμα να αρνηθούμε να συμμορφωθούμε προς το αίτημά σας.Σε περίπτωση άσκησης κάποιου δικαιώματός σας, η εταιρεία μας οφείλει να ανταποκριθεί μέσα σε χρονικό διάστημα ενός (1) μήνα από την υποβολή του αιτήματός σας. Εάν το αίτημά σας είναι ιδιαίτερα περίπλοκο ή έχετε υποβάλει μια σειρά από αιτήματα, ενδεχομένως να χρειαστούμε περισσότερο χρόνο για να σας απαντήσουμε. Σε αυτήν την περίπτωση, θα σας ενημερώσουμε σχετικά.

 

Εάν θεωρείτε ότι η εταιρεία μας επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα με λανθασμένο τρόπο, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Έχετε επίσης το δικαίωμα να υποβάλλετε καταγγελία σε μια εποπτική αρχή. Σημειώνεται ότι η ελληνική εποπτική αρχή είναι η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, που εδρεύει στην Αθήνα, επί της οδού Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 11523, www.dpa.gr.

 

  1. Χρησιμοποιούμε cookies;

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για τη συλλογή πληροφοριών με σκοπό να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες και να βελτιώνουμε τη σχεδίαση του ιστοτόπου μας, αλλά και των υπηρεσιών και προωθητικών ενεργειών μας. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε ανατρέξτε στην Πολιτική Cookies

 

Τι είναι τα cookies και γιατί τα χρησιμοποιούμε;

 

Πρόκειται για μικρά κομμάτια πληροφοριών που είναι αποθηκευμένα σε υπολογιστές με σκοπό την αναγνώριση του προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιείται κατά την περιήγηση στον ιστό. Τα αναγνωριστικά συσκευών συλλέγονται από τα διαθέσιμα δεδομένα συστήματος, τα οποία μπορεί να περιλαμβάνουν διευθύνσεις IP, πληροφορίες χρήστη (έκδοση προγράμματος περιήγησης, τύπος και έκδοση λειτουργικού συστήματος) ή συσκευή αναγνωριστικά, όπως Apple ID για διαφημιζόμενους, Apple ID για προμηθευτές, αναγνωριστικά Android της Google ή αναγνωριστικά διαφημίσεων Google Play Store. Τα cookies και παρόμοιες τεχνολογίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την απομνημόνευση δεδομένων, όπως αναγνωριστικά χρήστη και προτιμήσεις.

 

Η χρήση των cookies διευκολύνει τον ιστότοπό μας να απομνημονεύει πληροφορίες σχετικά με την επίσκεψή σας, συλλέγοντας χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τις προτιμήσεις αναζήτησης. Έτσι, η εμπειρία αναζήτησης θα βελτιωθεί την επόμενη φορά που θα μας επισκεφτείτε. Προκειμένου να σας παρέχουμε τις διάφορες υπηρεσίες μας, οι επιχειρήσεις και οι πάροχοι υπηρεσιών μας συλλέγουν δεδομένα κίνησης, διεύθυνση IP, το λογισμικό της συσκευής σας, τον τύπο του διακομιστή που χρησιμοποιείτε κατά την πλοήγηση και πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης του ιστότοπου (όπως την ημέρα και την ώρα της σύνδεσης και της αποσύνδεσης) που δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια της χρήσης του ιστότοπου.

 

Επιπλέον, τα cookie μας βοηθούν να δούμε την απόδοση και την κίνηση του ιστότοπού μας, βελτιώνοντας την παρουσίαση και το περιεχόμενό του, σύμφωνα με τις προτιμήσεις των επισκεπτών μας.

 

Ποια cookies χρησιμοποιούμε;

 

Ορισμένα ή όλα τα cookie που περιγράφονται παρακάτω ενδέχεται να αποθηκευτούν στο πρόγραμμα περιήγησης. Μπορείτε να προβάλετε και να διαχειριστείτε τα cookie στο πρόγραμμα περιήγησης (ωστόσο τα προγράμματα περιήγησης για κινητές συσκευές ενδέχεται να μην προσφέρουν αυτήν την ορατότητα). Ο ιστότοπός μας μπορεί να χρησιμοποιεί τα ακόλουθα cookie.

 

  1. Απολύτως απαραίτητο:

 

Τα απαραίτητα τεχνικά cookie είναι απαραίτητα για την ορθή λειτουργία του ιστότοπού μας, σας επιτρέπουν να περιηγηθείτε και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες του. Αυτά τα cookie δεν αναγνωρίζουν την προσωπική σας ταυτότητα. Χωρίς αυτά τα cookies, δεν μπορούμε να προσφέρουμε αποτελεσματική λειτουργία του ιστότοπού μας. Επιπλέον, αυτά Τα cookies επιτρέπουν στον ιστότοπό μας να θυμάται τις επιλογές σας, όπως το μέγεθος της γραμματοσειράς για να παρέχει βελτιωμένες και εξατομικευμένες δυνατότητες.

 

Cookies 

 

Google analytics:

 

Αυτά τα cookies συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείτε τον Ιστότοπό μας, για παράδειγμα, ποιες σελίδες επισκέπτεστε συχνότερα.

Αυτά τα cookie συλλέγουν συνολικές, ανώνυμες πληροφορίες που δεν προσδιορίζουν τον επισκέπτη. Χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τη βελτίωση της απόδοσης ενός ιστότοπου.

 

Search Console

 

Αυτά τα cookie συλλέγουν συνολικές ανώνυμες πληροφορίες σχετικά με τη σωστή λειτουργία και πιθανά σφάλματα του Ιστότοπού μας, όπως εάν ένας χρήστης ψάχνει για παλαιότερη έκδοση του ή εάν έχουν παραβιαστεί ορισμένα αρχεία.

 

Δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε cookie;

 

Μπορείτε να διαμορφώσετε το λογισμικό πλοήγησης με τέτοιο τρόπο ώστε να αποκλείει όλα τα cookie ή να υποδεικνύει πότε αποστέλλεται ένα cookie, ωστόσο ορισμένες λειτουργίες ή υπηρεσίες ισοτόπων ενδέχεται να μην λειτουργούν σωστά χωρίς cookie. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους τύπους των cookies είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση http://www.allaboutcookies.org. Αν θέλετε να μάθετε πώς να ελέγχετε ή να αφαιρείτε cookie, μπορείτε να επισκεφθείτε το www.AboutCookies.org.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους τύπους των cookies είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση http://www.allaboutcookies.org. Εάν θέλετε να μάθετε πώς να ελέγχετε ή να αφαιρείτε cookie, μπορείτε να επισκεφθείτε το www.AboutCookies.org. http://www.allaboutcookies.org. If you want to know how to check or remove cookies, you can visit www.AboutCookies.org.



  1. Μπορούμε να τροποποιήσουμε την πολιτική απορρήτου;

Διατηρούμε το δικαίωμα να ενημερώνουμε ή να αλλάζουμε την παρούσα Πολιτική ανά πάσα στιγμή. Για το λόγο αυτό, οφείλετε να ελέγχετε περιοδικά την παρούσα Πολιτική. Η τελευταία έκδοσή της είναι πάντα διαθέσιμη στην ιστοσελίδα μας και αντικαθιστά όλες τις προηγούμενες. Σε περίπτωση που πραγματοποιηθούν ουσιώδεις αλλαγές στην παρούσα πολιτική, όπως για παράδειγμα αλλαγές που αφορούν τον σκοπό για τον οποίο χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, την ταυτότητα του υπευθύνου επεξεργασίας ή τα δικαιώματά σας, θα σας ειδοποιήσουμε δημοσιοποιώντας τις εν λόγω αλλαγές στον ιστότοπό μας.

 

Στοιχεία επικοινωνίας

Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τον τρόπο που συλλέγουμε ή χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα η οποία δεν απαντήθηκε εδώ ή αν θέλετε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]



crossmenu
en_GBEnglish